fbpx

Kvinden bag MK Online

Enkeltmandsvirksomhed med kæmpe passion for at hjælpe små virksomheder og iværksættere med at realisere deres drømme

Din hobby, er min hobby

Jeg hedder Maria, og jeg har en kæmpe passion for at designe og administrere hjemmesider og webshops, udarbejde markedsføringsplaner, lave content på SoMe og grafisk design.

Jeg har altid været kreativ, struktureret og utrolig god til at idéudvikle..
.. Disse færdigheder kan bruges på mange måder, og jeg har både taget en uddannelse indenfor Event Management, webshopmaster, arbejdet som koordinator på et Kultur -og Konferencecenter og stået for markedsføring, udvikling og salg.

Min passion for at arbejde og designe hjemmesider startede som en hobby i 2017 og sidenhen er det gået stærkt. I februar 2021 startede jeg MK Online.

Passion for små iværksættere
Min historie og baggrund for at starte op, ligger i min passion for at hjælpe mindre virksomheder og små iværksættere.
Iværksættere som drømmer om, at leve af deres passion. Iværksættere som, måske, ikke har de største midler og bedste økonomi. Det synes jeg er synd. Jeg mener, at disse iværksættere har et kæmpe potentiale og kan drive de bedste forretninger, fordi de driver dem med hjertet.

Jeg tilbyder skræddersyet løsninger der passer til dig, din forretning og din økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde en løsning. Hvis du har passionen for at drive din forretning, så har jeg passionen og viljen til, at hjælpe dig godt fra start.
Hvis du allerede har en hjemmeside eller en webshop, gennemgår jeg den gerne og kommer med gode forslag til, hvordan vi kan optimere den og gøre den mere brugervenlig, så den passer til lige præcis din målgruppe.

Ingen binding – ingen abonnement – ingen uforudsete udgifter
Jeg spiller med åbne kort, og når du er kunde hos mig, så taler jeg lige ud af posen og der vil ikke komme uforudsete merudgifter. Hos mig får du, hvad du betaler for og mere til. Jeg rådgiver gerne og du er altid velkommen til at ringe til mig med spørgsmål – selvfølgelig helt gratis.

Brug for hjælp til at markedsføre din hjemmeside
Jeg kender iværksættere og jeg ved, at det der driver forretningen, er passionen for det produkt, der bliver solgt. Det vil sige, at ofte ved iværksætteren ikke særlig meget om markedsføring, målgrupper, sociale medier, hjemmesider osv. Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med og jeg gør det på et niveau, hvor DU kan være med.

Har du interesse i at få hjælp til din markedsføring, vil jeg se på din forretning, produkt, målgruppe og ikke mindst hvilke midler du har at gøre godt med. Med midler tænker jeg både økonomisk, men også tidsmæssigt. Sammen vil vi skræddersy et forløb og en plan, der passer lige præcis til dig.
Kontakt mig i dag og få en uforpligtende samtale.

mk-online-maria-knudsen