Hvad koster en visitkorthjemmeside?

Indlægget af udgivet af

Den 15. marts 2024

Pris på visitkorthjemmeside

Est. pris for en visitkorthjememside: 1.500 – 6.000 kr.

Holy.. Hvor er der mange der bare gerne vil have en visitkorthjemmeside. 

Men bare fordi at der er stor efterspørgsel betyder det (tvært imod!) ikke, at det er den bedste løsning. 

En visitkorthjemmeside er en hjemmeside med én eller få sider. Du kan bruge en visitkorthjemmeside til at fortælle om din forretning og give dine kontaktoplysninger – Li’som du kender det fra et visitkort. 

Et visitkort giver du til dine (potentielle) kunder, når du står over for dem. Det vil sige, at du allerede har kontakt til dem.
Det er faktisk det samme med din visitkorthjemmeside. Du kan bruge den til at sende potentielle kunder derind, som du allerede er i kontakt med. MEN det betyder også at du ikke kan forvente at dine kunder finder dig, bare fordi du er online.

Jeg troede at når jeg bare havde en hjemmeside, så kom kunderne af sig selv!

Det er bestemt ikke korrekt. Faktisk svarer det til at du sætter et skilt ud til vejen ude på Lars Tyndskids mark og regner med at kunderne kommer væltende ind i din gårdbutik. 

En visitkorthjemmeside er til dig der bare gerne vil have en hjemmeside. Eller måske du oplever at flere af dine kunder efterspørger et sted, hvor de kan læse om dig og kontakte dig online.
På din visitkorthjemmeside er det også et rigtig godt sted at have dine handelsbetingelser liggende (det er lovpligtigt at dine kunder – hvis du handler med private – kan tilgå dine handelsbetingelser, hvilket er oplagt at gøre på hjemmesiden).

Kan jeg så ikke ligge nr. 1 på Google med min visitkorthjemmeside?

Jo selvfølgelig ka-du-da-det! 

Enhver idiot kan ligge nr. 1 på Google – Det handler bare om at vælge søgeord der er meget lidt (eller ingen) konkurrence på. 

Problemet er bare, at hvis der er ingen konkurrence på dét, så er der nok heller ikke nogen brugere der søger på det. 

Jeg ligger fx nr. 1 på Google, når du søger efter “Webdesigner i Hampen”. 

Det er ikke noget jeg har lavet nogen form for SEO på, men der er 0 konkurrence, så derfor har Google ikke rigtig andet valg end at placerer mig som nr. 1.

Scroll to Top